Pages

Followers..tqvm

Syarat & Terma

Anda Serious buyer & non fussy..Kami di Kiddies Bundle (KB) hanya menjual pakaian Bundle terpakai.

Tempoh Booking : 3 hari.
Item akan di'release' kpd waiting list tanpa notis.Hold item dibenarkan dgn syarat telah membuat bayaran penuh / deposit

Hari Penghantaran:
Bermula oktober 2011,urusan pos akan dilakukan sekali seminggu ie setiap hari Sabtu sahaja.Harap maklum



Gentle Reminder

Salam hormat semua..

kepada mereka yg pernah booked baju & tiada payment/ deposit diterima dlm tempoh 3 hari, sy dgn berat hati terpaksa CANCEL your booking utk bagi laluan kepada mereka yg lebih berminat..

Tapi kalau masih berminat..boleh booking semula item2 tu ye.. sila klik SINI

saya sedia beri kerjasama kepada 'serious buyer'..saya takdelah strict sgt..at least inform saya kalau nak bayar lewat atau nak lanjutkan tempoh booking..

Terima kasih atas kerjasama semua !!

Happy shopping with us!!


10/15/2012

Officially Closed

Assalamualaikum..selamat pagi semua..

Blog kiddies Bundle telah di TUTUP secara rasminya..
Maknanya anis dah tak berniaga bundle lagi..  :(
Anis mohon maaf jika ada salah silap sepanjang kita berurusniaga..

Anis masih simpan baki duit yang tak dituntut.Anis pun tak tau macamana nak pulangkan duit mereka..Jadi Anis ambik keputusan untuk dermakan duit-duit yang ada (sebagai wakil) ke badan2 
kebajikan..

Anis sekarang sibuk buat bakeri.. :)
Kalau sudi, boleh LIKE pages anis ye..

http://www.facebook.com/AnisHomeDeli

Terima kasih semua..semoga anda semua kaya & berjaya. 

No comments:

Post a Comment

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Order Form

Nama Penerima:
Email:
Alamat Penghantaran:
No.Telefon:
Detail Order (Nyatakan Kod Baju):
Cara Pembayaran:
Kaedah Penghantaran: EParcel (3-5 hari bekerja)
Poslaju (1-2 hari bekerja)

This contact form was created by Freedback.